Kiemelt ajánlatok

Hozza el édesanyját, nagymamáját a Mátrába, nálunk kipihenhetik az év fáradalmait, és Ön a legszebb módon mondhat köszönetet számára!

2024. május 10-12.

2024. április 17-18.

Programok a tökéletes ellazulásért és megtisztulásért: légzéstechnikai gyakorlatok, stresszkezelés, energetizáló reggeli rutin, szauna légzés ceremóniák, sókabin rutin, nyugtató meditáció és még sok más

Barangoljunk görög tájakon, és kóstoljuk meg együtt a napsütéses tájak legfinomabb ízeit!

Pihenjen a kizölldelt Mátrában: friss levegő, csodás erdei túrák és színes programok várják!

Szálljunk a Távol-Kelet felé! Kóstolja meg izgalmas és autentikus ázsiai ízeinket!

Próbálja ki vadonatúj Infinity látványkonyhánkat és főzzön ínyenc ételeket séfünkkel! A finom falatokkal pihenjen az Infinity medence partján, a legszebb Kékestetői panorámával!

Ha túl messze van München vagy Berlin, nézze a közvetítéseket nálunk karosszékben, hűs frissen csapolt sörrel! Párjáról, családjáról a wellnessben addig is mi gondoskodunk!

Idén sem marad el, sőt már mindenki alig várja nyári pihenést: töltse Ön is a felhők felett, az Infinity medencénk partján! Frissítő erdei túrákkal és színes programokkal várjuk a Mátrában.

Pihentető akciónk a senior korosztály számára, 60 év felett! A senior kedvezmény igénybevételének feltétele, legalább 1 főnek a 60. életév betöltése, és ennek bejelentkezéskori igazolása.

2 nap wellness - utazás napján 11 óráig szobahasználat, akár 21 óráig meghosszabbított wellness használattal

Az Ózon legjobb ajánlata!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj