Az igazi Ózon élmény

Mi is az igazi Ózon Élmény?

Megmutatjuk Önnek, jöjjön velünk!

Megérkezés után elég néhány mély lélegzetvétel a Lobby Bár teraszán, hogy a Kékestető látványában gyönyörködve magunk mögött hagyjuk a hétköznapok feszültségét és átadjuk magunkat a pihenésnek!

Az erdő szépségétől és a csodás kilátástól a szállodába visszalépve sem kell elbúcsúznunk. A grandiózus üvegfelületekkel rendelkező épület legtöbb pontjáról zavartalanul élvezhető az ország legmagasabb csúcsának látványa: a Kékestető és a Mátra vonulatai. A Mátra szelíd lankáinak szépségét az étteremben, a Panoráma Szaunában, a konferenciákon ülve, vagy a végtelenbe nyúló Infinity Medencéből is megcsodálhatjuk. ​​​​​

A bátrakat várjuk a 4. emeleti üvegpadlós kilátószinten, a legbátrabbak végigsétálhatnak 4 emelet magasságban, közvetlenül az üvegfal előtt, üvegpadló felett, ahol a kékesi panoráma valóban lélegzetelállító!

A klimatikus gyógyhely magashegyi klímája kiválóan gyógyítja a légzőszervi megbetegedéseket, jótékony hatását mindenki élvezheti. Fedezzük fel az épületet körbe ölelő Panoráma Sétányt, vagy engedjünk a parkon átvezető Sárga jelzésű Turistaút csábításának, a jó levegőn tett séta messzire űzi a stresszt, segíti a lelassulást.

Ha szerencsések vagyunk, a szállodát őrző, méltóságteljes faóriások ágain kíváncsi mókusokat is megpillanthatunk. 

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj