Bemutatkozás

Bemutatkozás

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb” mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné a pihenést vendégeink számára Mátraházán.

A Hotel Ózon & Luxury Villas****superior kívül-belül újjászületett és kibővített épületében 132 elegáns és prémium kivitelű szoba - köztük családoknak szánt kényelmes lakóterek, kifejezetten párok számára megálmodott, romantikus suite-ek, valamint a valódi luxus érzését nyújtó lakosztályok - kényelmét élvezhetjük. A főépülettől néhány percre erdei környezetben kialakított, exkluzív villáink luxus minőséget képviselnek, természet által ihletett berendezéssel, erdei miliőnkbe illeszkedő terasszal, pezsgőfürdős káddal és üvegfalú szaunával ígérnek kompromisszummentes kikapcsolódást.

Az 1000 négyzetméteres, teljes egészében megújult konferenciarészleg 11 terme sokoldalúan szolgálja a céges megrendelők igényeit, a hivatalos elfoglaltságra érkezőknek is megmutatva a Mátra és a Kékestető szépségét és örömeit. 

A 3,5 hektáros ősfás parkban teniszpálya, füves sportpálya, szabadtéri kondipark kínál mozgáslehetőséget, mindezek mellett saját kápolnával is rendelkezünk. 

Szállodánk nem csak a wellness élmények és a színvonalas konferencia kínálat szempontjából unikális, sokoldalú létesítményünkben a kisebb és nagyobb gyermekekkel érkező családok kiszolgálására is maximálisan felkészültünk. Madárcsicsergéstől hangos parkunk örömeit játszótér és kültéri fitness park teszi teljessé, szállodánk negyedik emeletén vidám időtöltésre invitáló gyermekjátszót alakítottunk ki, ahol a kiemelt időszakokban felügyeletet biztosítunk a csöppségek számára. 

Ózon élmény

Az Ózon legjobb ajánlata!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj