Programok a Mátrában

Programok a Mátrában

Szállodánk gazdag kikapcsolódási lehetőségeitől ugyan nehéz elszakadni, mégis érdemes felfedezni néhányat a környék vonzó attrakciói közül.

Legyen nyár vagy tél, a High-Tech Sportok Bázisa számtalan egyedi élménnyel várja a kalandot kedvelőket és gondoskodik róla, hogy emlékezetes módon fedezzük fel a Mátra szépségeit. 50 féle 4 évszakos programok az év minden napján.

Itt az ideje, hogy kipróbáljuk a terepsegwayeket erdei ösvényeken, vagy az Európában csak náluk vezethető elektromos quadokat, e-rangereket. Semmiképpen nem szabad kihagyni a világon csak itt tesztelhető elektromos coastereiket.

A Mátrafüredtől néhány kilométerre lévő Sástó legmagasabban fekvő természetes tavunk. Az idilli családi kirándulóhelyen kanyargó Béka tanösvény 15 állomása hosszú sétára csábít, az 53 méter magas kilátó tetején csodás panoráma fogad.

16 hektáron több mint 30 élményelem várja az aktív kikapcsolódás kedvelőit az Oxygen Adrenalin Parkban. Sétáljunk át a közel 200 méter hosszú függőhídon, jussunk ki az erdei labirintusból, vagy száguldjunk a bobpályán! Az erdei kalandpark akadályainak legyőzése után jól fog esni a nyugodt nézelődés a libegőn. 

A szállodától 5 kilométerre lévő Kékestető meghódítása és a csúcskővel elkészített selfie nélkül senki nem térhet haza! Az ország legmagasabb pontjára Mátraházáról indulva, a Kéktúra jelzéseit követve is feljuthatunk, az erős kaptató után jutalomként a TV torony kilátóból nyíló körpanorámában gyönyörködhetjük ki magunkat. Páratlan élményben lesz részünk akkor is, ha a csúcsról indulva hosszabb-rövidebb túrákat teszünk az Országos Kéktúra vonalán Sirok felé indulva, újabb és újabb hegycsúcsokat meghódítva. 

A hotel parkját átszeli a Gyöngyöst Parádfürdővel összekötő, sárga sáv jelzésű turistaút, melyet a Mátra egyik legszebb útvonalának tartanak. 

Ózon élmény

Érvényes: 2023.07.07-2023.07.09.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj