Szórakozás

SZÓRAKOZÁS

Reggel, délben, este, jó- vagy rossz idő esetén is várják Önöket az Ózon szórakozási lehetőségei!

Szállodai programok:

Tekintse meg a következő napok szállodai programjait: kapcsolódjon ki szauna ceremóniáinkon, csatlakozzon vezetett túráinkhoz, vegyen részt animációs programjainkon!

PROGRAMOK

Játékterem:

A Játékterem az 1. emeleten található.
A következő játékok várják Önöket:

  • Csocsóasztal
  • Biliárd
  • Asztalitenisz
  • Play Station 5
  • XBOX

A Játékterem közvetlenül kapcsolódik Music Lounge esti szórakozóhelyünkhöz, ahol esténként kellemes zene és színpompás koktélok fokozzák a hangulatot.

A játékok ingyenesen használhatók.
A szálloda fenntartja a jogot zártkörű rendezvények tartására, kérjük előzetesen tájékozódjon a játékterem nyitva tartásáról.

Bowling:

Egypályás bowling pályánk szintén kiváló szórakozási lehetőséget nyújt az esti órákban, de akár napközben is.

A bowling pálya térítés ellenében, előzetes időpont foglalással vehető igénybe, díja: 6.000 Ft / óra. Jelentkezés a Mátra Étterem Bárpultjánál.


A szálloda fenntartja a jogot zártkörű rendezvények tartására, kérjük előzetesen tájékozódjon a bowling pálya foglaltságáról.

TouchGameTable:

Közös családi társasjáték, óriás digitális felületen!

A Mátrában is elered néha az eső, amikor a kirándulás időpontját csúsztatni kell. És ha már az összes wellness medencét is kipróbálták, de a vacsora előtt még mindig van egy kis szabadidő, akkor jöhet a KÖZÖS JÁTÉK!
TouchGameTable asztalaink egy óriás táblagéphez hasonlítanak, de itt akár 4 fő is játszhat közösen, az asztal 4 oldalán!
Válasszanak a 32 különböző, ismerős vagy ismeretlen társasjáték közül, és győzzön a jobbik! :)

Music Lounge & Sport Pub:

Mátra Éttermünk mellett lépcső vezet le esti zenés-koktélos szórakozóhelyünkre, az Ózon Music Lounge-ba. Esténként kellemes aláfestőzene, süppedős kanapék és fotelek, és szemkápráztató koktélok várják vendégeinket.
Egyediségét a hozzá csatlakozó Játékterem és a természetes megvilágítású, egypályás Bowlingpálya adja, melyek kiválóan kiegészítik funkcióit.
A sport közvetítések kedvelői számára nagyképernyős TV biztosítja a kikapcsolódást, ahol az aktuális legfontosabb sportesemények követhetők a kényelmes kanapékról és fotelokból. A hab a tortán a frissen csapolt sör vagy egy hűvös fröccs a meccsnézéshez!

Spray Park & Játszótér:

A spriccelőkkel és vízágyúkkal játékra csalogató, a legforróbb nyári napokon is hűsítő élményeket kínáló Spray Park vizes játszótere egészen biztosan a kicsik és a nagyok kedvence lesz, önfeledt kikapcsolódásra csábít. Fedezzék fel az örömteli vízi játékok világát, ahol a gyerekek és felnőttek egyaránt felfrissülhetnek és szórakozhatnak.

Szülőként nyugodtan élvezhetik a gyermekek önfeledt játékát modern, mászókás csúszdával felszerelt játszóterünkön, ahol a gyermekek boldogan csúszhatnak, mászhatnak és ugrálhatnak!

Kültéri Fitness Park:

Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt kiváló kültéri program lehet a Kültéri Fitness Park, mely hangulatos erdei környezetben nyújt napi sportolási lehetőséget. Keressék a Villák alatt megbúvó sporteszközöket, hogy a pihenés is fitten teljen!

Jó szórakozást kívánunk!

Ózon élmény

Az Ózon legjobb ajánlata!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj