Rendezvények

A Budapesttől mindössze 80 kilométerre lévő szálloda nem csak a pihenéshez és kikapcsolódáshoz nyújt ideális helyszínt, különleges adottságai maximálisan kiszolgálják az üzleti turizmus igényeit is.

Megújult konferencia központunkban 11 különböző, 40 és 440 nm közötti terem található, melyek legtöbbje közvetlenül a Kékestetőre néz.

F&B szekciónk az üzleti rendezvények kiszolgálására különösen nagy hangsúlyt fektet, többféle, ínyenc kávészünetet ajánl gazdag étel- és italkínálattal.

Legyen szó kisebb vagy egészen nagy, akár 300-350 fős csapatról, sokoldalúságának köszönhetően szállodánk az indoor- és outdoor programok széles választékát kínálja céges megrendelőinknek.

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj