Catering

Catering

F&B szekciónk az üzleti rendezvények kiszolgálására különösen nagy hangsúlyt fektet, többféle, ínyenc kávészünetet ajánl gazdag étel- és italkínálattal.

Változatos édes- és sós aprósütemények, válogatott alapanyagokból készült szendvicsek, hideg- és meleg fogások, valamint desszertkülönlegességek gazdag választékából megrendelőink igényei szerint állítjuk össze a kávészünetek kínálatát, melyből természetesen a forró- és hideg italok sem hiányozhatnak. Legyen szó bármely napszakról, hagyományos vagy újszerű fogásokról, alapcsomagról vagy extra összeállításról, a választékban és tartalomban is különleges kávészünetek közül mindenki megtalálhatja az elvárásainak és vendégkörének leginkább megfelelőt.

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj