Csapatépítő programok

Csapatépítés

Legyen szó kisebb vagy egészen nagy, akár 300-350 fős csapatról, sokoldalúságának köszönhetően szállodánk az indoor és outdoor programok széles választékát kínálja céges megrendelőinknek.

A 3,5 hektáros park a szabadtéri élmények kimeríthetetlen tárházát kínálja. Vendégeink számos ügyességi játékban és sportban (tenisz, labdajátékok,) mérhetik össze tudásukat. Tavasztól-őszig bográcsozáshoz, grillezéshez is ideális helyszínt kínálunk, de nincs akadálya egy jó hangulatú, szabadtéri főzőverseny megrendezésének sem. A Hotel Ózon & Luxury Villas-ban megálmodott programok esetén a kedvezőtlen időjárási körülményektől sem kell tartani, hiszen a három szinten elhelyezkedő, óriási kapacitással rendelkező rendezvényközpontunk megfelelő alternatívát kínál erre az esetre is. Külső partnereink programkínálata tovább színesíti a lehetőségeket. Az események zökkenőmentes lebonyolításáról profi rendezvényszervező csapatunk gondolkodik.

Kérje TOP10
csapatépítő ajánlatunkat

Váratlan hiba

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj