Rendezvények Kékes panorámával

Hotel-Ozon-Rendezvenyek-Kekes-Panoramaval-Miert-Az-Ozon.webp

MIÉRT AZ ÓZON?

Az Ózonban minden az Önök kényelmét és rendezvényeinek sikerét szolgája. Termeink és tereink mérete, variálhatósága megadja mindenféle elképzelés sikeres megvalósításának lehetőségét, a kiállításoktól, a több szekcióteremre felosztott megbeszéléseken át, a több száz fős konferenciákig, az egyedi koncepciókra épülő rendezvényeken át a vidám csapatépítőkig. Válassza bizalommal felkészült csapatunkat!

Válasszon ideális helyszínt üzleti rendezvényeinek, legyen ez partnertalálkozó, céges továbbképzés, jutalom hétvége, csapatépítő tréning, szakmai konferencia, vagy bármilyen más esemény.
Elég távol, de mégis közel!
Mindössze 1 óra távolságra a főváros határától vagy a keleti országrész nagyobb városaitól a Mátra szívében, Mátraházán van egy mesés 3,5 hektáros terület. Ezen a területen a hegyek ölelésében és a Kékestetőre csodálkozva nyújtózik el a Hotel Ózon.

A lehetőségek tárháza széles, ehhez nyújt alapot a 11 terem, amely max. 330 fő befogadására alkalmas térré alakítható, továbbá a 116 hotelszoba, 5 lakosztály és 11 luxusvilla, összesen 286 fő főágyon történő elhelyezésével, de a legtöbb szoba pótággyal is bővíthető.

Hotel-Ozon-Rendezvenyek-Kekes-Panoramaval-Technika.jpg

TECHNIKA

Termeinkben - Önökön kívül - a legmodernebb technika az úr, minden a kényelmet és a legjobb vizuális élményt és audio hangzást szolgálja. Ezeket teszi még tökéletesebbé a Kékes termekben a plafonról leengedhető és távirányítóval vezérelhető projektorvászon, és a hozzá tartozó ultra modern projektor.  Amennyiben rendezvényének olyan külföldi előadója, vagy vendége van, aki mellé tolmács is szükséges, a termek felett kiépített tolmácsfülkékből a fordítás is játszi könnyedséggel, és tolmácsfülkék építése nélkül is kivitelezhető.

Konyhánk minden típusú rendezvényhez felkészülten áll hozzá.  A napközbeni egyszerűbb vagy különlegesebb kávészünetektől az egyedibb menüsorral rendelkező ebédeken át a témákhoz, trendekhez, nemzetekhez illeszkedő vacsorákig.  Álmodja meg, mi elkészítjük! De ha az álmok nehezen szövődnek, abban is segítünk.  Levesszük a gondot a válláról a menük összeállításától a kivitelezésig.

Legyen szó kisebb vagy egészen nagy, akár 300-350 fős csapatról, sokoldalúságának köszönhetően szállodánk az indoor és outdoor programok széles választékát kínálja céges megrendelőinknek.

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj