Rendezvénytermek

A konferenciatermeink közül a legnagyobb, s egyben a legimpozánsabb, a harmadik emeleten található, s a rendezvényközpont zászlóshajójaként emlegetett Kékes Terem.

A második emelet rendezvénykínálatát a kisebb rendezvények befogadására alkalmas, 16 fős Boardroom teszi teljessé.

A Hidas szinten két kisebb méretű, 68 és 90 négyzetméteres, igény szerint egybenyitható vagy szeparálható termet kínálunk.

A Galya szinten két kisebb méretű, 68 és 90 négyzetméteres, igény szerint egybenyitható vagy szeparálható termet kínálunk.

A 90 fő befogadására alkalmas, téglafalas Tramini Borozóban lehetősége van különböző borkülönlegességek megkóstolására és ez ad helyszínt a szórakozási lehetőségeknek, mint biliárd, bowling, csocsó. Kiváló privát party helyiségként is funkcionál.

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj