Hidas szint

Konferenciaközpont
II. emelet (Hidas szint)

A Hidas szinten két kisebb méretű, 68 és 90 négyzetméteres, igény szerint egybenyitható vagy szeparálható termet kínálunk.

Alapterületük egybenyitva 158 négyzetméter, kapacitásuk állófogadás vagy széksoros elrendezés esetén 105 fő, U-alakú elrendezésben 50 fő. A termek előtere kávészünetre, kiállításokra kreatívan használható, a panorámás terasz szép idő esetén ideális helyszín a meetingek közötti röpke szünetek zavartalan eltöltésére. A helyiségek akár a szomszédos Mátra Étteremmel is egybenyithatóak. A lehetőségeket a termekkel egy folyosón lévő Mátra Drinkbár gazdagítja.

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj