Kékes szint

Konferenciaközpont
III. emelet (Kékes szint)

A konferenciatermeink közül a legnagyobb, s egyben a legimpozánsabb, a harmadik emeleten található, s a rendezvényközpont zászlóshajójaként emlegetett Kékes Terem.

A 440 négyzetméter alapterületű, 5 méteres belmagassággal rendelkező terem a mobil válaszfalakkal 6 részre szekcionálható, elegáns belső kialakításának köszönhetően bármilyen bankettigényt kiszolgál, bálok, estélyek, vásárok és egyéb exkluzív események megrendezéséhez egyaránt ideális. A saját bankettkonyhával, beépített tolmácsfülkével és felszíni udvarkapcsolattal rendelkező Kékes egyediségét – a csodás kilátás mellett - az erősített födém adja, mely gépkocsi behajtását is lehetővé teszi.   Az állófogadás esetén 350 főt befogadó helyszín kapacitását 271 négyzetméteres, sokféleképpen hasznosítható konferencia előtér, valamint lenyűgöző méretű, panorámás terasz egészíti ki.

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj