Ózon Music Lounge

Ózon Music Lounge

Mátra Éttermünk mellett lépcső vezet le esti zenés-koktélos szórakozóhelyünkre, az Ózon Music Lounge-ba. Esténként kellemes aláfestőzene, süppedős kanapék és fotelek, és szemkápráztató koktélok várják a rendezvény résztvevőket.

A Mátra Étteremből közvetlenül megközelíthető Ózon Music Lounge különteremként és szórakozóhelyként is funkcionál és bármely eseményhez privát környezetet biztosít. Egyediségét a hozzá csatlakozó Játékterem és a természetes megvilágítású, egypályás Bowlingpálya adja, melyek kiválóan kiegészítik funkcióit. Esténként kellemes aláfestőzene, süppedős kanapék és fotelek, és szemkápráztató koktélok várják a rendezvény résztvevőket.

A Music Lounge és a játékterem rendezvények számára kizárólagosan is igénybe vehető.

RENDEZVÉNY AJÁNLATKÉRÉS

Az ország egyik legmagasabban fekvő szállodájaként, a „magasan a legjobb" mottó jegyében egyedi és nívós szolgáltatásokkal tesszük feledhetetlenné rendezvényeit.

Jöjjön és ismerje meg a kívül-belül újjászületett és kibővített épületben nyújtott magas színvonalú ellátást. Kérje testreszabott ajánlatunkat!

Váratlan hiba

Kérjük, adja meg rendezvénye időpontját, létszámát, terem- és étkezési igényét, illetve programokkal kapcsolatos kéréseit!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj