Szobáink

A természet színei köszönnek vissza napfényes, tágas, az exkluzív kivitel mellett is otthonos belső térrel rendelkező Superior kétágyas szobáinkban.

Kétlégterű Deluxe szobáink színeikben együtt élnek a természettel. Az idilli park, vagy a Kékestető panorámáját kínáló, napfényben fürdő lakóegységeket gyönyörű belső tér és modern dizájn jellemzi.

Hatalmasra nyitható franciaablakok és az előttük elhelyezett, kétszemélyes pezsgőfürdős kád hangolja romantikusra a „love suite-nek” is nevezett szobatípusunkat.

Türkiz kiegészítőktől válik egyedivé egylégterű lakosztályunk természet által ihletett színvilága.

Bordó kiegészítők teszik különlegessé kétlégterű lakosztályunk természet által ihletett szín- és formavilágát.

A bordó, a fekete és a fehér szín, különleges anyagok és merész formák teszik exkluzívvá romantikára hangolt, egylégterű lakosztályunkat, melyben egészen biztosan felejthetetlen lesz a pihenés.

A visszafogott bézs szín a bordóval, a fehérrel és a feketével keveredve teremt izgalmas belső dizájnt ebben a lakosztályban, melynek teraszáról a Mátra és a Kékestető szépségét csodálhatjuk.

A berendezésében és anyagaiban is extra minőséget nyújtó Zafír lakosztály eleganciája és felszereltsége az ötcsillagos luxust keresőknek sem okoz csalódást.

Az erdei környezetben elszórtan elhelyezkedő 11 luxusvilla a hatalmas üvegfelületeknek és az épületek előtt elnyúló, 35 négyzetméteres terasznak köszönhetően szinte egybeolvad a természettel.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj