Szobáink

A természet színei köszönnek vissza napfényes, tágas, az exkluzív kivitel mellett is otthonos belső térrel rendelkező Superior kétágyas szobáinkban.

A természet színei köszönnek vissza napfényes, az exkluzív kivitel mellett is otthonos belső térrel rendelkező Standard kétágyas szobáinkban.

Kétlégterű Deluxe szobáink színeikben együtt élnek a természettel. Az idilli park, vagy a Kékestető panorámáját kínáló, napfényben fürdő lakóegységeket gyönyörű belső tér és modern dizájn jellemzi.

Hatalmasra nyitható franciaablakok és az előttük elhelyezett, kétszemélyes pezsgőfürdős kád hangolja romantikusra a „love suite-nek” is nevezett szobatípusunkat.

Türkiz kiegészítőktől válik egyedivé egylégterű lakosztályunk természet által ihletett színvilága.

Bordó kiegészítők teszik különlegessé kétlégterű lakosztályunk természet által ihletett szín- és formavilágát.

A bordó, a fekete és a fehér szín, különleges anyagok és merész formák teszik exkluzívvá romantikára hangolt, egylégterű lakosztályunkat, melyben egészen biztosan felejthetetlen lesz a pihenés.

A visszafogott bézs szín a bordóval, a fehérrel és a feketével keveredve teremt izgalmas belső dizájnt ebben a lakosztályban, melynek teraszáról a Mátra és a Kékestető szépségét csodálhatjuk.

A berendezésében és anyagaiban is extra minőséget nyújtó Zafír lakosztály eleganciája és felszereltsége az ötcsillagos luxust keresőknek sem okoz csalódást.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj