Wellness

Fahídon keresztül érkezünk a több mint 2000 négyzetméteren elhelyezkedő, kibővített és megújult Panoráma Wellness felnőtteket és gyerekeket egyaránt rabul ejtő birodalmába. A háromszintes spa részleg testünket és lelkünket számos élménnyel kényezteti. A tágas pihenőterekben, valamint a külső- és belső medencékben ejtőzve sem kell elszakadnunk a Kékes látványától.

A részben föld alatt kialakított, részben természetes megvilágítást élvező Barlang Spa sejtelmes világa a nyugalom és a harmónia, a teljes megtisztulás és feltöltődés színtere. A Barlang Spa 15.00 óra után csendes wellness részlegként várja a felnőtteket.

Csodálja meg a szálloda kültéri fürdőrészlegéhez tartozó ikonikus Infinity Medencét!

Bújjunk el a világ elől, és jelentkezzünk be a földközi-tengeri olajokkal végzett klasszikus svédmasszázsok és testkezelések egyikére! Indiai- és srí lankai masszőreink által végzett keleti masszázsok és kényeztető, páros kezelések során is ellazulhatunk a szálloda hangulatos kezelőhelyiségeiben.

A legmodernebb futópadokat, ellipszis trénereket, szobakerékpárokat és erősítő gépeket használhatjuk a szálloda üvegfalú fitnesstermében, ahol szintén a Mátra és a Kékestető, valamint még az Alföld látványából is meríthetünk motivációt a mozgáshoz.

Szívesen kezdi úszással a napot, szeret szaunázni, vagy csak ellazulni a pezsgőfürdőben egy kellemes masszázs után? Vagy csak egy jó napi wellness programra vágyik? Hívjon minket!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj