Barlang Spa

Barlang Spa

A részben föld alatt kialakított, részben természetes megvilágítást élvező Barlang Spa sejtelmes világa a nyugalom és a harmónia, a teljes megtisztulás és feltöltődés színtere.

A Barlang Spa 15.00 óra után csendes wellness részlegként várja a felnőtteket. 

Az újjászületett, 40 férőhelyes Panoráma Szaunában naponta 3 alkalommal vehetünk részt szauna ceremóniákon. Akár a relaxációs jellegű, Délelőtti Finom Illatos Erdő, akár a Varázslatos Délutáni Ráhangolódás vagy a Mátrai Csillagos Esti Megtisztulás elnevezésű szeánszot választjuk, biztosak lehetünk a minden érzékszervünkre intenzíven ható élményben.   

Az izzasztó kaland után jól esik a lehűlés a trópusi vihart imitáló Élményzuhanyban, vagy a kör alakú Kneipp-taposó hideg és meleg vizű, talpunk reflexzónáit masszírozó medencéiben. 

A 24 fokos Sóbarlangban a lábunk alatt ropogó, valamint a falakat és a plafont is beborító német, lengyel és román só jótékony hatása dominál a hang- és fényterápiával kísért, az erdőtől a tengerig vezető képzeletbeli utazáson.

A kellemes hőmérsékletű Gőzkabinban az illatoké, a Tepidárium fűtött kőágyain pedig a relaxációé a főszerep. A Gyertyafényes Pihenőben szintén illatok segítik ellazulást. 

Ajándékutalvány

Lepje meg kedvesét, családját, ügyfeleit egy varázslatos pihenéssel a Mátrában!

Ajándékutalvány

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj