Masszázsok

Masszázsok

Bújjunk el a világ elől, és jelentkezzünk be a földközi-tengeri olajokkal végzett klasszikus svédmasszázsok és testkezelések egyikére! Indiai- és Srí Lanka-i masszőreink által végzett keleti masszázsok és kényeztető, páros kezelések során is ellazulhatunk a szálloda hangulatos kezelőhelyiségeiben.

Adjuk át magunkat a frissítő vagy relaxáló élményeknek, és segítsük testünk természetes egyensúlyának helyreállítását a svéd alapú, klasszikus testmasszázsokkal! 

A maximális kényeztetést nyújtó teljes testmasszázst, a stresszes állapotban különösen javasolt hát- és vállmasszázst, illetve a láb reflexzónáit megdolgozó talpmasszázst különböző hatóanyagú, 100 százalékos tisztaságú, földközi-tengeri olajok teszik különlegessé.

Kevés romantikusabb dolgot tudunk elképzelni a páros testmasszázsnál: a mangóvajjal történő, párhuzamos masszázst követően teát, pezsgőt kortyolva és friss gyümölcstál bekészítése mellett merülhetünk el a rózsa- vagy gránátalma illatú privát pezsgőfürdőben.

Minden tekintetben egyedi és érzéki élményben lehet részünk az indiai- és srí lankai masszőrök által végzett, autentikus távolkeleti masszázsokon. A kezelések a svéd masszázsnál hosszabb időtartamúak, és elsősorban a test relaxációs pontjaira koncentrálnak.

A testradírozást és masszázst kombináló testkezelések és rituálék során képzeletben Marokkó földjére vagy Toscana-ba utazhatunk, vagy a testet és a lelket egyaránt nyugtató kakaóvajas kényeztetést választhatjuk. 

A Hotel Ózon & Luxury Villas****-ban mindenkire gondolunk: repertoárunkat a szépítő arckezelések mellett, gyermek- és kismamamasszázs teszi teljessé.

Ajándékutalvány

Lepje meg kedvesét, családját, ügyfeleit egy varázslatos pihenéssel a Mátrában!

Ajándékutalvány

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj