Panoráma Wellness

Medencék

Merüljünk el az élménymedence simogató vizében, majd kényeztessük magunkat a wellness zónában! A Kékestető látványáról a pihenőágyakon heverve sem kell lemondanunk.

Élvezzük a sodrófolyosó, a masszírozó buzgár, a nyakzuhany egyszerre lazító és frissítő hatását! Az egyedi kialakítású, részben az épületen kívül haladó Panoráma Csúszda garantáltan a gyerekek kedvence lesz, éppúgy, mint a sekély vizű pancsoló. A galérián finn-, infra- és bioszauna, aromakabin és csobbanómedence áldásos hatását élvezhetjük. Az ellazulás élményét a fürdőtér nyüzsgésétől távolabb elhelyezett relaxációs medencében, valamint a pihenőágyakon ejtőzve tehetjük teljessé. Az egész évben kellemes vizű, kültéri pezsgőmedencéből a Mátra és a Kékestető látványában gyönyörködhetünk.

Nyitva tartás: 08.00-21.00

PANORÁMA WELLNESS SNACK ÉS DRINKBÁR: 

Hogy a fürdőzés közben se maradjunk éhesek, arról a naponta 09.00-19.00 között nyitva tartó Panoráma Wellness Snack- és Drinkbár gondoskodik.

A Panoráma Wellness Snack- és Drinkbár a gondtalan wellness élményhez illeszkedő étel- és italkínálattal, egyebek mellett frissen csapolt sörrel, koktélokkal, különleges szendvicsekkel, salátákkal várja a fürdőzőket.

Ajándékutalvány

Lepje meg kedvesét, családját, ügyfeleit egy varázslatos pihenéssel a Mátrában!

Ajándékutalvány

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj